НАЧЕЛНИК ОКРУГА НА ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДАНА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Данас је општина Медвеђа свечаном седницом обележила свој дан, обележила је 75 година од ослобођења.

Свечаности је присуствовао и начелник Јабланичког управног округа, Милош Ћирић.

На самој свечаности поред начелника, присуствовали су и Градоначелник Града Лесковца, др Горан Цветановић, као и председник Координационог тела за Прешево, Бујановац и Медвеђу проф. др Зорано Станковић.

На свечаној седници присутнима се обратио председник општине Медвеђа Небојша Арсић следећим речима:

„Наш понос је наша мултиетичност, и пријатељски односи Срба, Албанаца, Црногораца, Рома. Ту слогу и хармонију морамо оставити генерацијама које долазе у наслеђе, али и аманет.

Медвеђани су данас на правом путу, путу опоравка и напретка. О томе сведоче бројни инфаструктурни пројекти и побољшани услови наших грађана, бољи успеси наше деце. Можете се и сами уверити да овогодишњи Дан општине обележавамо у лепшој Медвеђи, која из године у годину постаје место квалитетнијег и угоднијег живота наших грађана.“

Председник координационог тела за Прешево, Бујановац и Медвеђу проф. др Зоран Станковић поздравио је све присутне и честитао Дан општине и 75 година од ослобођења општине Медвеђа.

Након свечаности присутни су били у прилици да погледају изложбу Предрага Баје Луковића и његове ћерке Наташе. Председник општине званично је отворио ову изложбу, а присутнима се обратио и сам аутор.