NAČELNIK OKRUGA NA OBELEŽAVANjU DANA OPŠTINE MEDVEĐA

Danas je opština Medveđa svečanom sednicom obeležila svoj dan, obeležila je 75 godina od oslobođenja.
Svečanosti je prisustvovao i načelnik Jablaničkog upravnog okruga, Miloš Ćirić.
Na samoj svečanosti pored načelnika, prisustvovali su i Gradonačelnik Grada Leskovca, dr Goran Cvetanović, kao i predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu prof. dr Zorano Stanković.
Na svečanoj sednici prisutnima se obratio predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić sledećim rečima:
„Naš ponos je naša multietičnost, i prijateljski odnosi Srba, Albanaca, Crnogoraca, Roma. Tu slogu i harmoniju moramo ostaviti generacijama koje dolaze u nasleđe, ali i amanet.
Medveđani su danas na pravom putu, putu oporavka i napretka. O tome svedoče brojni infastrukturni projekti i poboljšani uslovi naših građana, bolji uspesi naše dece. Možete se i sami uveriti da ovogodišnji Dan opštine obeležavamo u lepšoj Medveđi, koja iz godine u godinu postaje mesto kvalitetnijeg i ugodnijeg života naših građana.“
Predsednik koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu prof. dr Zoran Stanković pozdravio je sve prisutne i čestitao Dan opštine i 75 godina od oslobođenja opštine Medveđa.
Nakon svečanosti prisutni su bili u prilici da pogledaju izložbu Predraga Baje Lukovića i njegove ćerke Nataše. Predsednik opštine zvanično je otvorio ovu izložbu, a prisutnima se obratio i sam autor.